Yozgat Şehir Hastanesi İlklere Ve Yeniliklere Doymuyor!
Yozgat Şehir Hastanesi HIMSS Analytics ekibi tarafından büyük beğeni ve takdire şayan görülerek yeniden valide olmuş ve Türkiye’de ve Avrupa’da yine bir ilke imza atmıştır.
2018 yılında HIMSS EMRAM Seviye 7 tam dijital hastane olarak tescil edilen Avrupa’nın ilk ve tek hastanesi olan Yozgat Şehir Hastanesi bugün gerçekleşen revalidasyon denetiminin ardından HIMSS Analytics ekibi tarafından büyük beğeni ve takdire şayan görülerek yeniden valide olmuş ve Türkiye’de ve Avrupa’da yine bir ilke imza atmıştır.
Halkımıza en kaliteli hizmeti sunma bilinci ile yaptığımız çalışmalar sonucunda Yozgat’ımıza ve bizlere bu gururu yaşatan Kamu-Özel bünyesi altında çalışan bütün çalışanlarımıza, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen devlet büyüklerimize ve bakanlık yetkililerimize teşekkür eder, Ülkemize ve Milletimize saygıyla arz ederiz.

Başhekim Uz. Dr. Mustafa KOZAN yaptığı açıklamada;
Başarı Tesadüf Değildir!
Dijital en üst seviyesine ulaşan hastanemizde HIMSS EMRAM Geliştirme Komisyon üyelerimiz; başta Bilgi Sistemlerinden sorumlu Başhekim Yardımcımız Dr. İsmail ŞİMŞEK olmak üzere, doktorlarımız Damla KAYALP, Süleyman SARI, Esra ERASLAN ve Osman YAZIMAN; hemşirelerimiz Aynur KOÇAK, Mikail ORHAN, Yunus YILDIZ ve Murat GÖZEL; eczacımız Furkan ERCİYAS, diyetisyenimiz Şeyma ŞAHİN, iletişim ve tanıtım birimimizden Oğuzhan KARA, Bilgi Teknolojileri yöneticimiz Gülcan YAĞMUR, Bilgi Teknolojileri proje yöneticimiz Hasan MAÇİN, HBYS operasyon yöneticimiz Osman AKTAŞ ve ICT operasyon yöneticimiz Tolgahan UÇAR HIMSS Analytics ekibi başta olmak üzere tüm personelimize teşekkür ederim dedi.
-
1
Deprem acısından, ikiz bebek sevincine
-
2
Bayram kana bulandı 3 ölü
-
3
Psikiyatri camiasının acı günü
-
4
Doktor ölümden döndü
-
5
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
6
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
7
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
8
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”
-
9
GAÜN Hastanesi’nde Bayramlaşma Töreni
-
10
Ambulans kazasında 1 sağlık çalışanı hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

