Yeni Gaziantep Eczane Teknisyenleri Derneği’nden İl Sağlık Müdürü Tiryaki’ye Ziyaret

Yeni Gaziantep Eczane Teknisyenleri Derneği’nden İl Sağlık Müdürü Tiryaki’ye Ziyaret

Yeni Gaziantep Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Yaşar Yıkıcı:''İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki ile görüşmemizde teknisyen arkadaşlarımızın sorunları, derneğimizin faaliyetleri ve pandemi dönemindeki sıkıntılarımız?

Başkan Yaşar Yıkıcı:'' Yeni Gaziantep Eczane Teknisyenleri Derneği olarak ve tüm üyelerimiz adına yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

 

Oldukça sıcak ve samimi  bir ortamda gerçekleştirilen görüşmemizde teknisyen arkadaşlarımızın sorunları, derneğimizin faaliyetleri ve pandemi dönemindeki sıkıntılarımızı kendileriyle paylaştık. Bizlerin bu zorlu süreçte fedakarca çalıştığımızı ve teknisyen arkadaşlarımızın her zaman verilecek tüm görevlere hazır olduğunu ilettik.Ve kendileride bizlerin fedâkarlığından  dolayı bizler aracılığı ile tüm teknisyen arkadaşlara sonsuz teşekkürlerini iletti.

 

Aşı konusundaki fikirlerini almak istediğimizde ise evet teknisyen arkadaşlara aşının geciktiğini ivedi bir şekilde bununla ilgileneceğini ve bundan dolayı kendisi bizler için elinden gelen tüm imkanı kullanacağını söyledi ve şu anda aşıların Gaziantep’e yeterli miktarda gelmediğini ve gelen kısıtlı miktarda aşının hastane çalışanlarına uygulandığını pazartesi günü itibariyle Gaziantepe yeterli miktarda aşı geleceğini bu aşıların bizlere hemen uygulanması  için gerekli birimle görüşüp bizzat yanımızda talimat verip takipçisi olacağını söyledi.''