Umut Yılmaz O İddialara Cevap Verdi!
CHP’li Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, hakkında gündeme gelen çeşitli iddiaları, düzenlediği basın toplantısıyla yanıtladı.
Umut Yılmaz düzenlediği basın toplantısında Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler’i eleştirirken, gündeme dair iddialar, belgeler ve konularla ilgili açıklamada bulundu: “AK Parti ilçe başkanını bekliyorum. Yarın sabah 9’da belediye seni bekliyoruz. İstediği belgeyi neyse hangi bölüm alanla ilgili vermeye hazırım” dedi.
2023 Yerel Seçimleri'nde Şehitkamil Belediye Başkanlığını kaybeden Rıdvan Fadıloğlu, kasada 750 Milyon TL bıraktıklarını açıklamıştı. Bugün yapılan Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda Başkan Umut Yılmaz, teslim aldıklarında kasada 750 Milyon değil, 250 Milyon olduğunu söyledi.
İsmail Güler’e bir üst aklın bu açıklamaları yaptırdığını ve kendisinin de bunu bildiğini vurgulayan Yılmaz, “Geçmiş dönem belediye MRF İnşaata belediyeyi borçlandırmış. 1.2 milyar tl ödedik 900 milyona yakında ödeme yapacağız. Bu borçlanma neden Yapılmış? Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkan yardımcısı Turgut Kaygun’a 600 milyon TL’ye yakın verilen ihaleler neler? Belediye Başkan yardımcısı M.Ali Korkmaz’ın firmasından ne kadar et alınmış. Şekabel Başkanı Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Cabbar Özkara’nın firmasından alınan yapılan alımlar. Biz de bunları mı açıklayalım” ifadelerini kullandı.
-
1
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
2
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”
-
3
GAÜN Hastanesi’nde Bayramlaşma Töreni
-
4
Ambulans kazasında 1 sağlık çalışanı hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
-
5
RAMAZAN BAYRAMI’NDA ÇOCUKLARIN BESLENMESİNE DİKKAT
-
6
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Çanakkale Deniz Zaferi ve İstiklal Marşı Ruhu Anlatıldı
-
7
Adana’da Yoğun Bakıma Alınan Dr. Şule Gül Aydın Taburcu Oldu
-
8
Fatma Şahin’den Tabip Odasına Ziyaret
-
9
Hastadan 360 bin TL fazla para alan özel hastaneye emsal niteliğinde karar
-
10
Dr. Murat Topoğlu’nun oğlu hayatını kaybetti

