Ümraniye'de suç makinesi polisi şehit etti

Ümraniye

İstanbul Ümraniye'de, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, yaşanan arbede sırasında silahla ateş etmesi sonucu bir polis memuru Şeyda Yılmaz şehit olurken biri polis iki kişi de yaralandı.

 

Türkiye kahreden bir sabaha uyandı. Dün gece Ümraniye'den gelen haberle yüreklerimiz bir kez daha yandı. Motor hırsızlığı suçundan yakalanan ardından firar eden Yunus Emre Geçti operasyon sırasında kahraman polisimiz Şeyda Yılmaz'ı şehit etti. Fotoğrafları sosyal medyaya düşen caninin aynı zamanda gözü dönmüş bir sapık olduğu ortaya çıktı. Kabarık sabıkalı caninin yakalanma anı da kameralara yansıdı.
Ümraniye'de, Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından 'motosiklet hırsızlığı' suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda, polise silahlı saldırı gerçekleşti. Yakalandığı sırada polisin silahını alan şüpheli ateş açtı. Olayda yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz (27) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Bu sırada yaralanan polis K.H.S. ve şüphelinin annesi P.G.'nin hastanedeki tedavisi sürüyor. Saldırı anı ise güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

HEM HIRSIZ HEM SAPIK HEM KATİL
Türkiye'yi kahreden olayda polisimizi şehit eden hainin Yunus Emre Geçti olduğu belirlendi. Katilin fotoğrafları sosyal medyaya düşerken sabıkası da ortaya çıktı. Kabarık sabıkalı caninin sadece hırsız değil aynı zamanda bir de sapık olduğu belirlendi. 26 suç kaydı bulunan Geçti, 1 kere cinsel tacizden 2 kere de çocuğa cinsel istismardan işlem görmüş.

YERLİKAYA'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı.

"Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği kadrosunda görevli Polis Memuru Şeyda Yılmaz görev esnasında çıkan çatışmada yaralanmış kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur." açıklamasında bulunan Yerlikaya, çatışmada Polis Memuru Kürşat Hakkı Sarıtepe'nin de yaralandığını duyurdu.



Anahtar Kelimeler: Ümraniye' makinesi polisi şehit