Ulusal düzeyde hazırlanan kitap da Gaziantep ilimizden de 4 hekim yer alıyor

Ulusal düzeyde hazırlanan kitap da Gaziantep ilimizden de 4 hekim yer alıyor

Kitabın tüm geliri Covid-19 nedeniyle şehit olan sağlık çalışanlarının çocuklarının eğitiminde kullanılmak üzere KAHEV  ( Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı)’in “EMANETİNİZ EMANETİMİZDİR “ burs fonuna bağışlanacak. Bu ki

Dr. Elif Dikmen Büyükipekçi

 

2006 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Gaziantep’te aile hekimi olarak görev yapmaktayım. KAHEV (Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı)’in kurulduğu tarihten beri Gaziantep Vakıf İl Sorumluları’ndanım.  Evli ve 3 çocuk annesiyim.

 

 

100 Doktor 100 Tarif kitabının editörü, değerli hocamız Dr. Murat Çam’a bu projede yer almamızı sağladığı ve öncülük ettiği için, bir KAHEV üyesi olarak teşekkür ediyorum. Kitapta 100 doktorun tarifinin yanısıra birlik, dayanışma, vefa ve duyarlılık örneği sergilenmektedir.

 

 

Kitabın tüm geliri Covid-19 nedeniyle şehit olan sağlık çalışanlarının çocuklarının eğitiminde kullanılmak üzere KAHEV       ( Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı)’in “EMANETİNİZ EMANETİMİZDİR “ burs fonuna bağışlanacak.

 

Bu kitap, onlara adanmıştır. Anıları önünde saygıyla eğiliyoruz.

 

Henüz basım aşamasındayken bile 9 binin üzerinde sipariş alan ve ulusal basın ve yayın organlarında da yer verilen kitabımızın 10. baskısı yapılmaktadır.

 

 

Dr. Yasemin Kibar

Bir sosyal platformda, böyle bir projenin yapılacağını öğrendiğimde mutlaka yer almam gerektiğini düşündüm. Çünkü yakın dönemde sınıf arkadaşımı Covid-19 nedeniyle kaybetmiştik. Onun çocukları için birşeyler yapmaya çalışırken, anne babasını kaybetmiş diğer sağlık çalışanlarının çocukları için de dolaylı katkı sağlayacak olmak fikri beni çok heyecanlandırdı. Ne mutlu ki tarifim seçici kurul tarafından beğenildi ve kitapta yerini aldı. Çok mutluyum, huzurluyum. Başta bu işin fikir babası, editör Dr. Murat Çam olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

 

 

Dr. Nurgül Kaplan Dolu

 

Pandemi sürecinde yaşanan fedakarlıklar ve acılar tarifsiz... bizler de tarif edilebilen güzellikleri paylaştık ....Yazarlarından biri olduğum, gelirinin KAHEV aracılığıyla covit-19 nedeniyle kaybedilen sağlık çalışanlarının çocuklarının eğitimi için harcanacak olan bu kitapta , anneannemin tarifiyle bulunmaktan gururlu ve mutluyum....

 

 

Özgeçmiş :  Nizip Gaziantep’te doğdum.ilk ve orta öğrenimimi Nizip Anadolu Lisesi,  Lise öğrenimimi Gaziantep Merkez Anadolu Lisesinde tamamladım .Isparta Süleyman Demirel üniversitesi Tıp fakültesini bitirip, Gaziantep Tıp fakültesinde Fizyoloji ihtisasını 1.5 yıl sonra yarıda kesip ,yine Gaziantep Tıp fakültesinde Anesteziyoloji ve reanimasyon ihtisasını bitirdim..İlk hizmet yerim olan Pazarcık ta (Kahramanmaraş )5yıl ikametin ardından halen Gaziantep Cengiz  Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk hastanesinde görev yapmaktayım...Evli ve üç çocuk annesiyim .......tarifim bir Nizip yemeği olan Nazik ....

 

 

Uzm. Dr. Feyza BAHÇECİ BOĞA

ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON UZMANI

ŞEHİTKAMİL DEVLET HASTANESİ

GAZİANTEP

1975 Gaziantep doğumluyum. İstanbul Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Vakıf Gureba Hastanesi’nde Anestezi ve Reanimasyon Uzmanlığımı aldım. Evli ve iki çocuk annesiyim. Yoğun iş temposu içinde çalışıp mutfağa girerek birşeyler üretmek beni dinlendiriyor. Gaziantep’ imizin yöresel lezzetlerini hazırlamak, sunmak, ailemle ve sevdiklerimle paylaşmak benim için büyük bir zevk.

Halen Şehitkamil Devlet Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon uzmanı olarak çalışmaktayım.

 

 

Satın almak isteyenler aşağıdaki hesap numarası üzerinden kitaba sahip olabilirler.