Üç sağlık çalışanı daha coronadan hayatını kaybetti
Türk Tabipleri Birliği, İşyeri hekimi olarak çalışan doktor Salih Kanlı, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi personeli Harun Dönmez ve Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde otomasyon görevlisi olarak çalışan Ferhat Gencer'in
Türk Tabipleri Birliği (TTB), İstanbul'da işyeri hekimi olarak çalışan doktor Salih Kanlı'nın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.
TTB'nin Twitter hesabından yapılan duyuruda "İstanbul’da işyeri hekimi olarak çalışan Dr. Salih KANLI’yı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz. #Yönetemiyorsunuz #Eksiliyoruz #Ölüyoruz" ifadeleri kullanıldı.
Dr. Asım Güzelbey ‘‘ Dr. Salih Kanlı aslen Gaziantep’li olup Annesi Gaziantep Lisesinde memur olan rahmetli Güzin Gökçek’tir. Dr. Salih Kanlı 20 günde geldiği Gaziantep’ten koronavirüsü kaptığını ve 5 gündür entübe olduğunu söyledi.

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi personeli Harun Dönmez (53), yakalandığı corona virüs sonrası hayatını kaybetti. Dönmez’in vefatı sağlık camiasında büyük üzüntüye neden oldu.
Sağlık personeli için bir mesaj paylaşan Türk Tabipleri Birliği (TTB), “Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi personeli Harun DÖNMEZ'i COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz” dedi. Son günlerde sağlık personeli ölümlerine de işaret eden TTB, “Yönetemiyorsunuz, eksiliyoruz, ölüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde otomasyon görevlisi olarak çalışan Ferhat Gencer'in koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurdu.
TTB'den yapılan açıklamada, "Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde otomasyon görevlisi olarak çalışan Ferhat GENCER'i COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

-
1
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başhekimlik görevinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
-
2
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
3
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
4
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
5
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
6
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
7
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
8
Uluşan Profesör oldu
-
9
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
10
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!

