Türkiye Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Konfederasyon Seçimleri Ankara’da yapıldı
Türkiye’nin dört bir yanından dernek ve federasyon temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurulda mevcut Başkan Murat Ergün ve ekibi tek aday olarak yeniden seçildi.
Türkiye’nin dört bir yanından dernek ve federasyon temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurulda mevcut Başkan Murat Ergün ve ekibi tek aday olarak yeniden seçildi.
Mevcut bir çok konunun tartışılıp konuşulduğu kongrede yeniden Başkanlığa seçilen Murat Ergün önümüzdeki üç yıllık dönemde tüm sorunların çözümü için var gücümüzle çalışacağız diyerek yeni dönemin ilk sinyallerini verdi.

Seçime Yeni Gaziantep Eczane Teknisyenleri derneğini temsilen katılan Başkan Yaşar Yıkıcı ise olağan genel kurul biz ve üyelerimiz açısından çok verimli geçti meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü için Konfederasyon yönetimiyle koordineli olarak bizlerde elimizi taşın altına koyacağız umarım bu seçim tüm teknisyenler adına hayırlı olur diyerek sözlerini noktaladı.


-
1
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
2
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
3
Uluşan Profesör oldu
-
4
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
5
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
6
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti
-
7
Silifke Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı
-
8
MAHKEME, İŞİTME CİHAZI FARKININ ÖDENMESİNE HÜKMETTİ
-
9
KAMUOYUNDA FİKSATÖR ÇETESİ OLARAK BİLİNEN ORTOPEDİ DOKTORLARI HAKKINDA YENİ GELİŞME!
-
10
Biyopside 36 Yaşındaki Eczane teknisyeni Hayatını Kaybetti


