Tarih: 20.09.2024 10:19

Tunahan ve Zeynep muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler

Facebook Twitter Linked-in

 

Kilisli iş insanı ve Oğuz Boyları Federasyonu ve Musabeyliler Dernek Başkanı Huzeyfe Durmaz’ın oğlu Tunahan Durmaz, Kemal Yakar’ın kızı Zeynep Yakar ile muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Düğüne; MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti Kilis İl Başkanı Serhan Diyarbakırlı, MHP Kilis İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, siyaset ve iş dünyası, protokol üyeleri, daire amir ve müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftlerin nikâh şahitliklerini Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Musabeyli Belediye Başkanı Mehmet Ölmez, Kilis İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Kadir Söylemez, Musabeyli İlçe Başkanı Cengiz Hızal, Musabeyli MHP İlçe Başkanı Hasan Polat ve diğer kişiler yaptı.

Genç çiftin nikâhını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıyarken, bir ömür boyu mutluluğa evet diyen çiftler gönüllerince eğlendi. Düğünde ayrıca ünlü sanatçı Latif Doğan ve Özkan Yılmaz birbirinden güzel şarkıları ile geceye renk kattı.

Huzeyfe Durmaz, “Düğün törenimize bizzat gelerek katılan, mesajla, telefonla duygularını ileterek çiçek göndererek mutluluğumuzu çoğaltan herkese minnet ve şükranlarımı ifade ediyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —