Tekzip metni

Tekzip metni

Mil Eğitim Sen ve Mil Sağlık Sen tarafından Ankara 34. İş Mahkemesi 2020/471 Esas sayısı ile açılan davada- usul ve yasaya aykırı verilen karara karşı tarafımızca Ankara Bölge Adliye Hukuk Mahkemesi nezdinde itiraz yoluna gidilmiştir. Bi

Mil Eğitim Sen ve Mil Sağlık Sen tarafından Ankara 34. İş Mahkemesi 2020/471 Esas sayısı ile açılan davada- usul ve yasaya aykırı verilen karara karşı tarafımızca Ankara Bölge Adliye Hukuk Mahkemesi nezdinde itiraz yoluna gidilmiştir. Bilindiği üzere yerel mahkemece verilen karar henüz kesinleşmediğinden uygulanması mümkün değildir. Yargılama süreci devam etmektedir. Bölge Adliye Hukuk Mahkemesince yapılacak inceleme neticesinde söz konusu Ankara 34. İş Mahkemesinin kararının kaldırılacağına olan inancımız tamdır.

Mil!Sen Konfederasyonu ve üye sendikalarımız kuruldukları günden bu yana memurlarımızın dile getirilmeyen bir çok sorununu dillendirmiş ve çözülmesi için gerekli tüm gayretleri sarfetmişlerdir. Kamuoyununu yanlış bilgilendirenlerin en temel hedefi Mil!Sen Konfederasyonun hızlı yükselişini durdurmaktır. Bu amaçlarına ulaşamayacaklarını bir kez daha burdan söylüyoruz.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur...

Mil!Sen Konfederasyonu

               Vekili

   Av. Nesim ÇAĞLIN



Anahtar Kelimeler: Tekzip metni