TEKNOFEST Finalistleri için Uğurlama
HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, TEKNOFEST 2022 final yarışmasına katılacak takımları tebrik etti ve başarılar diledi.
TEKNOFEST 2022 yarışmalarına hazırladıkları yenilikçi projeleri ile dikkat çeken Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) öğrencilerinin oluşturduğu, ikisi Robotaksi (Binek Otonom Araç) olmak üzere, toplam 7 farklı kategoride 10 takım finallere katılma hakkı kazandı.
Finale kalan takımlarla HKÜ Gösteri ve Sanat Merkezi’nde bir araya gelen HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, her yıl daha çok ve nitelikli projenin öğrenciler tarafından üretilebilmesi ve bunların hayata geçirilebilmesi için ekosistemin tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirterek, TEKNOFEST 2022 final yarışmasına katılacak takımları tebrik etti ve başarılar diledi.
Proje sunum ve tanıtımlarının yapılması ile hatıra fotoğraflarının çekimi sonrasında finalist takımlar alkışlarla Rize’ye uğurlandı.
-
1
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başhekimlik görevinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
-
2
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
3
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
4
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
5
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
6
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
7
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
8
Uluşan Profesör oldu
-
9
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
10
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!

