Tahmazoğlu'ndan Sokak Hayvanları İçin Su Çağrısı
Son yılların en sıcak döneminin yaşandığı Gaziantep’te Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlara çağrıda bulunarak; sokak hayvanları için bir kap su bırakmalarını istedi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sıcak havalardan dolayı hayvanların olumsuz etkilendiğini, sokaklarda yaşam mücadelesi veren can dostların mama ve su ihtiyaçlarının karşılanması için tüm vatandaşlara, evlerinin önüne su ve mama bırakılması çağrısında bulundu.
Sokak hayvanlarına karşı duyarlılık oluşturulması gerektiğini ifade eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Havalar çok sıcak seyrediyor. Bu durumdan biz insanlar ne kadar çok etkileniyorsak diğer canlılarda olumsuz yönde etkileniyor. Özellikle su ihtiyacı çok önemli. Bundan dolayı evlerimizin önüne bir kap içinde su bırakırsak, buradan onlarca hayvan faydalanabilir. Aynı zamanda biraz yemek veya mama koyarak sokak hayvanları için büyük bir iyilikte bulunabilirsiniz. Bu yaz gününde havalar çok sıcak, susuz en fazla 1-2 gün dayanabiliyorlar. Bu konuda halkımızdan duyarlılık göstermelerini istiyoruz. Tüm halkımızdan bu konuda duyarlılık bekliyoruz” dedi.
Şahinbey Belediyesi, sokak hayvanlarının zor durumda kalmamaları için ilçenin 18 noktasına, 19 adet kedi evi, 20 noktasına 25 adet kuşyemliği, 15 noktasına 92 adet kuş yuvası, 19 noktasına 19 çift kedi suluk ve yemliği yaptı.
-
1
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
2
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
3
Uluşan Profesör oldu
-
4
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
5
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
6
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti
-
7
Silifke Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı
-
8
MAHKEME, İŞİTME CİHAZI FARKININ ÖDENMESİNE HÜKMETTİ
-
9
KAMUOYUNDA FİKSATÖR ÇETESİ OLARAK BİLİNEN ORTOPEDİ DOKTORLARI HAKKINDA YENİ GELİŞME!
-
10
Biyopside 36 Yaşındaki Eczane teknisyeni Hayatını Kaybetti


