Süper Lig Bu Yıl Talat Özkarslı’nın Adı İle Yapılmalı
Gaziantep Kent Konseyinin toplantısında; 2020-2021 Türkiye Süper Lig futbol sezonunu, Gaziantep’in yetiştirdiği kıymetli isimlerden, “ TALAT ÖZKARSLI” adı ile oynanması yönünde tavsiye karar alındı.
Gaziantep Kent Konseyinin 12.08.2020 tarihinde yaptığı Yürütme Kurulu toplantısında; 2020-2021 Türkiye Süper Lig futbol sezonunu, Gaziantep’in yetiştirdiği kıymetli isimlerden, A Milli Futbol Takımı eski futbolcusu olan Göztepe, Galatasaray ve Gaziantepspor kulüplerinde de forma giyen “ TALAT ÖZKARSLI” adı ile oynanması yönünde tavsiye karar alındı.
Bu konuda; Gençlik ve Spor Bakanlığına, Türkiye Futbol Federasyonuna, Gaziantep Valiliğine ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına da gereken müracatlarda bulunuldu.
Dr.Samet BAYRAK
Kent Konseyi Başkanı
HABERLER
-
1
Mavera kültür merkezinde yangın
-
2
Barış Keseci kardeşimizi kaybettik
-
3
Deprem acısından, ikiz bebek sevincine
-
4
Bayram kana bulandı 3 ölü
-
5
Psikiyatri camiasının acı günü
-
6
Doktor ölümden döndü
-
7
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
8
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
9
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
10
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”

