Şırnak’ta 3 kardeşe tek düğün
Şırnak'ın Silopi ilçesinde 3 kardeş tek bir düğün ile dünyaevine girdi.
Şırnak’ın Silopi içesinde bulunan özel bir tesiste Yusuf Bilgeç (52), oğulları Şivan, Berguvan ve Kerem’i tek bir düğünle evlatlarını evlendirdi.
Yan yana kurulan masalarda oturan gelin ve damatlar mutluklarına ortak oldular.
3 BİN DAVETLİ KATILDI
Devamında 3 bin davetli ağırlanıp 30 koyun kesildi.Türkçe ve Kürtçe türküler eşliğinde halay çekti.
“3 KARDEŞİZ BİRLİKTE EVLENDİK”
Mutluluklarını aynı gün paylaşan kardeşlerden Kerem Bilgeç, “Üç kardeşiz, birlikte evlendik. Muhteşem bir duygu. Mutluyuz” dedi.
Gelen Asya Bilgeç ise, “Üçlü düğün yaptık. Çok mutluyuz. Umarım herkese nasip olur. Çok güzel duygular yaşadık bugün” diye konuştu.
‘ÇOCUKLARIM BİRLİKTE EVLENMEK İSTEDİ’
Yusuf Bilgeç, çocuklarının birlikte evlenmek isteğini belirterek, onlara kızları istedikten sonra düğün tarihlerini aynı güne aldığını söyledi. Bilgeç, “Üç çocuğumu birlikte evlendirdim. Çocuklarım ‘baba birlikte evlenmek istiyoruz’ deyince ben de onları beraber evlendirdim. Onları kırmadım. Huzurumuz ve neşemiz var” dedi.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün, takı töreninin ardından sona erdi.
-
1
Nurdağında diyaliz ünitesi
-
2
İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti
-
3
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Neşterli Kavga
-
4
GAÜN’DE ÇOCUKLAR İÇİN İFTAR
-
5
Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Türk Milletine büyük saygısızlık
-
6
SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ GENEL MÜDÜRÜ DR. KİLECİ: “14 MART TIP BAYRAMI, MESLEĞE ADANMIŞLIK VE İNSAN HAYATINA VERİLEN DEĞERİN SİMGESİDİR”
-
7
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARI, BÜYÜK BİR SORUMLULUK BİLİNCİYLE GÖREV YAPMAKTADIR”
-
8
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BİLGİ, SABIR VE ÖZVERİYLE İNSAN HAYATINA DOKUNAN HEKİMLERİMİZ, TOPLUMUN EN DEĞERLİ NEFERLERİDİR”
-
9
SANKO ÜNİVERSİTESİNDE “MEHMET AKİF’İ YENİDEN ANLAMAK” BAŞLIKLI KONFERANS DÜZENLENDİ
-
10
Doktor ile hasta arasında yaşanan tartışma kamerada...

