Silifke Festivalle Coşacak
Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 50. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalinin 1-6 Eylül 2023 tarihleri arasında kutlanacağını açıkladı.
Temmuz ayı olağan meclis toplantı gündemini oluşturan maddeleri görüşerek karara bağlayan belediye meclis üyeleri, bu yıl 50.si kutlanacak olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalinin tarihini ve komite üyelerini de belirledi.
Toplantıda konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Zaman zaman değişik tarihlerde kutlanarak bugünlere getirilen festivali, bu yıl bizde 1-6 Eylül 2023 tarihleri arasında kutlamaya karar verdik. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelediğimiz festivali misafirlerimiz ve Silifkeli hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir coşku ile kutlamayı hedefliyoruz. Çalışmalarına bugün itibari ile başladığımız festivalle hem halkımız moral bulacak, hem de kültürümüzü tüm dünyaya tanıtmış olacağız” dedi.
Gündemde yer alan, Gazi mahallesinde yapımı tamamlanarak ibadete açılan caminin Diyanet İşleri Başkanlığına devri, üniversite öğrencilerine verilecek burs, araç alımı, konuk evi kiralanması ve trafik eğitim parkının emniyet müdürlüğüne tahsis edilmesi ile ilgili maddeler de oy birliği ile kabul edildi.
-
1
12 Yıl Sahte Diplomayla Görev Yapan Sağlık Çalışanı Açığa Alındı
-
2
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başhekimlik görevinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
-
3
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
4
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
5
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
6
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
7
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
8
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
9
Uluşan Profesör oldu
-
10
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası

