Silahlı saldırıda yaralandı, sedye üzerinde tehditler savurdu
Samsun’da bir kadının silahlı saldırısına uğrayan genç ile kayınpederi yaralandı. Yaralı kayınpeder, sedyeyle hastaneye taşınırken etrafa tehditler savurdu.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi’nde saat 20.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, G.A. (41) adlı kadının silahlı saldırısına uğrayan C.A. (21) adlı genç ile gencin kayınpederi H.A. (48) bacaklarından tabancayla vurularak yaralandı. Yaralılar, 112 ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kayınpeder H.A., hastanede önünde sedye ile ambulanstan indirilirken yaralı ayağını göstererek, “Bu ayak bugün çalışacak. Size başka bir şey demiyorum" dedi.
BUGÜN SAMSUN YANACAK
Yaralı damadını kasteden H.A., "O can ne oldu. O cana bir şey olursa bugün bu Samsun yanacak. Bu cana bir şey olursa bittiniz. Benim bu ayaktan bir şey olmaz. Ben çok mermi yedim. Bunlar alınacak. Hepinizin 10 dakikası var" diye bağırarak tehditler savurdu. Damadını görmek isteyip kendi tedavisini kabul etmeyerek sedyeden inip damadının yanına giden H.A., güçlüklü sakinleştirilerek tedavi altına alındı. Yaralı genç ise kendilerini amcasının eşi G.A.’nın vurduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.(mynet)
-
1
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
2
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
3
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
4
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
5
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
6
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
7
Uluşan Profesör oldu
-
8
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
9
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
10
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti

