Seyyar satıcıların ürün satması yasaklandı!
Gaziantep Valisi Davut Gül, il genelinde yoğunluğun azaltılması için bayram alışverişi başta olmak üzere, sokaklarda seyyar satıcıların ürün satmasının yasaklandığını duyurdu.
Sosyal Medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül, il genelinde yoğunluğun azaltılması için bayram alışverişi başta olmak üzere, sokaklarda seyyar satıcıların ürün satmasının yasaklandığını duyurdu.
Gaziantep Valisi Davut Gül, “İl genelinde Bayram Alışverişi başta olmak üzere sokaklarda seyyar satıcıların ürün satması yasaklanmıştır. Yoğunluğu azaltmak için Bayrama kadar olan sürede sebze-meyve pazarlarıyla giyim pazarlarını ayırarak farklı günlerde hizmet vermeleri sağlanacaktır” ifadelerini kullandı.
Anahtar Kelimeler:
Seyyar
satıcıların
ürün
satması
yasaklandı!
HABERLER
-
1
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
2
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
3
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
4
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
5
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
6
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
7
Uluşan Profesör oldu
-
8
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
9
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
10
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti

