'Şehitlerimize Vefa Vakti' kampanyası başlatıldı
Gaziantep-Nizip karayolunda meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden sağlık çalışanları için valilik onaylı yardım kampanyası başlatıldı.
20 Ağustos'ta Gaziantep-Nizip karayolunda meydana ve aralarında sağlık çalışanları, itfaiye erleri, basın mensupları ve vatandaşların olduğu 16 kişi feci kazada hayatını kaybetmişti. Feci kazada hayatını kaybeden sağlık çalışanları için Gaziantep Valiliği onayı ile yardım kampanyası başlatıldı.
"Şehitlerimize Vefa Vakti" sloganıyla başlatılan kampanya ile toplanacak yardımlar şehit sağlıkçıların çocukları için harcanacak.

Anahtar Kelimeler:
'Şehitlerimize
Vakti'
kampanyası
başlatıldı
HABERLER
-
1
Deprem acısından, ikiz bebek sevincine
-
2
Bayram kana bulandı 3 ölü
-
3
Psikiyatri camiasının acı günü
-
4
Doktor ölümden döndü
-
5
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
6
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
7
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
8
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”
-
9
GAÜN Hastanesi’nde Bayramlaşma Töreni
-
10
Ambulans kazasında 1 sağlık çalışanı hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

