Şanlıurfa'da dolandırıcılıktan aranan sahte hemşire yakalandı!
Şanlıurfa’da geçtiğimiz günlerde kendisini hemşire olarak tanıtıp çok sayıda esnafı dolandıran şahsın yakalandığı bildirildi.
Olay, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bağlı Atakent Mahallesinde bulunan bir giyim mağazasında meydana geldi. İddiaya göre, H.K.Ş. isimli kadın, giyim mağazasından 2 pantolon, 4 tişört ve 2 çift ayakkabı aldı. Ödeme sırasında kartının limiti yetmediğini söyleyen H.K.Ş. isimli kadın, babasını arayarak mağazanın İBAN numarasının fotoğrafını çekip gönderdi ve para transferi yapılmasını istedi.
Daha sonra H.K.Ş. isimli kadın mağaza çalışanı Şükrü A.'ya Balıklıgöl Hastanesinde hemşire olduğunu ve nöbete gitmesi gerektiğini, paranın yarım saate ibana geleceğini söyleyerek mağazadan ayrıldı.
Durumdan şüphelenen mağaza çalışanı Şükrü A., kadının bıraktığı telefon numarasını defalarca aramasına rağmen kadına ulaşamadı. Şükrü A., daha sonra karakola giderek suç duyurusunda bulundu.
Olay sonrası çalışma başlatan ekipler güvenlik kamera görüntülerinden eşkâli belirlenen kadın kaldığı adreste yapılan operasyon ile yakalandı.
Yakalanan H.K.Ş. adlı kadın kendisini kamu personeli olarak tanıtarak kent merkezinde farklı tarihlerde 5 ayrı giyim mağazasından 32 bin 750 liralık alışveriş yaptıktan sonra parayı ödemeden kayıplara karıştığı öğrenildi.
Gözaltına alınan H.K.Ş. "Güveni kötüye kullanmak ve dolandırıcılık suçundan" adli mercilere sevk edilecek.(Sabah)
-
1
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
2
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
3
Uluşan Profesör oldu
-
4
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
5
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
6
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti
-
7
Silifke Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı
-
8
MAHKEME, İŞİTME CİHAZI FARKININ ÖDENMESİNE HÜKMETTİ
-
9
KAMUOYUNDA FİKSATÖR ÇETESİ OLARAK BİLİNEN ORTOPEDİ DOKTORLARI HAKKINDA YENİ GELİŞME!
-
10
Biyopside 36 Yaşındaki Eczane teknisyeni Hayatını Kaybetti

