SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BABALARIMIZ, HER DAİM YANIMIZDA DAĞ GİBİ DURAN KOCA ÇINARLARIMIZDIR”

SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BABALARIMIZ, HER DAİM YANIMIZDA DAĞ GİBİ DURAN KOCA ÇINARLARIMIZDIR”

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Babalarımız, her daim yanımızda dağ gibi duran koca çınarlarımızdır" dedi.

 

Babaların, aile içinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirdiklerinin altını çizen Prof. Dr. Dağlı, “Yüreklerindeki karşılıksız sevgi ve şefkatle ailelerinin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, bilgi ve tecrübesiyle yolumuzu aydınlatan, iyi ve zor günümüzde her zaman yanımızda olan çok kıymetli babalarımız, bizlere daha güzel bir hayat sunabilmek için her zaman gayret sarf etmektedirler” ifadelerini kullandı.

 

“Bu nedenle onların sevgi ve özveriyle büyüttüğü çocuklar olarak bizlerin en büyük sorumluluğu, onların gönüllerini daima hoş tutmak ve onlara hak ettikleri saygıyı göstermektir” diyen Prof. Dr. Dağlı, “En büyük dayanağımız olan babalarımızın, Babalar Günü'nü kutluyor, ebediyete uğurladığımız tüm babaları rahmet ve minnetle yad ediyorum” diyerek mesajını sonlandırdı.