SANKO OKULLARININ BASKETBOL BAŞARISI
MİNİK ERKEKLERDE İL BİRİNCİLİĞİ, MİNİK KIZLARDA İL İKİNCİLİĞİ KAZANILDI
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullara yönelik düzenlenen “Okullar Arası Minik Erkekler ve Minik Kızlar Basketbol Müsabakası”nda, SANKO Okulları Minik Erkek Takımı il birincisi, Minik Kız Takımı il ikincisi oldu.
Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakada Demir Ergin, Fatih Efe Mermer, Mehmet Can Doğan, Melih Kervancıoğlu, Emir Bozduman, Melih Özkaya, Yiğit Aydın, Can Ökkeş Şahin, Serdar Çınar Özpineci, Oğuzhan Özkök, Eymen Kömürcü, Eren Gürbüzer, Mehmet Salih Eruslu ve Ahmet Ege Şiveydinli’den oluşan SANKO Okulları Minik Erkek Basketbol Takımı oynadığı beş maçın tamamını kazanarak yenilgisiz olarak şampiyonluğa ulaştı.
Ela Ersönmez, Betül Nakıpoğlu, Serra Camcıoğlu, Elçin Şen, Beren Fesli, Ayşe Çetindağ, Beren Gözaçan ve İpek Limon’dan oluşan SANKO Okulları Minik Kız Basketbol Takımı ise il ikinciliği kupasını aldı.
-
1
Bayram kana bulandı 4 ölü
-
2
Psikiyatri camiasının acı günü
-
3
Doktor ölümden döndü
-
4
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
5
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
6
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
7
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”
-
8
GAÜN Hastanesi’nde Bayramlaşma Töreni
-
9
Ambulans kazasında 1 sağlık çalışanı hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
-
10
RAMAZAN BAYRAMI’NDA ÇOCUKLARIN BESLENMESİNE DİKKAT

