SANKO OKULLARINA EĞİTİMDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÖDÜLÜ
Sanko Okulları, Microsoft Türkiye Eğitim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “2023 Eğitimde Sürdürülebilirlik Ödülleri”nde, ortaokul kategorisinde ödüle değer görüldü.
Uygulama amaçlarını güçlendirmek ve sürdürülebilir kalkınma için küresel ortaklığı canlandırmak adına, Birleşmiş Milletler Genel Kurulunun, barış ve kalkınma için eğitim rolünü kutlamak amacıyla ilan ettiği 24 Ocak Uluslararası Eğitim Gününde; eğitimin, sürdürülebilir kalkınmanın anahtarı olduğuna inanan Eğitimde İnovasyon Derneği’nin, Microsoft Türkiye ev sahipliğinde düzenlediği ödül töreninde, SANKO Okulları, sürdürülebilirlik komitesinin yaptığı özel günlerdeki çalışmalarından dolayı ortaokul kategorisinde ödüllendirildi.
SANKO Okulları Ortaokul Müdür Yardımcısı Gülnur Karslıgil Ergin ve Sosyal Bilimler Bölüm Başkanı Mustafa Demir’e ödüllerini Microsoft Türkiye Eğitim Koordinatörü Kürşat Günenç takdim etti.
SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, 2022-2023 eğitim öğretim yılının temasını okullarında sürdürülebilir kalkınma amaçları olarak belirlediklerini, bütün ders ve çalışmalarını bu 17 madde doğrultusunda içerik hazırlayarak işlediklerini söyledi.
Asyalı, yapılan çalışmalar sonucunda güzel bir ödüle değer görülmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, emeği geçen öğretmenlerini kutladı.
-
1
Mavera kültür merkezinde yangın
-
2
Barış Keseci kardeşimizi kaybettik
-
3
Deprem acısından, ikiz bebek sevincine
-
4
Bayram kana bulandı 3 ölü
-
5
Psikiyatri camiasının acı günü
-
6
Doktor ölümden döndü
-
7
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
8
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
9
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
10
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”

