Tarih: 21.09.2024 13:03

SANA İLHAM YOLCULUĞU BAŞLIYOR!

Facebook Twitter Linked-in

 

‘’Harikalar yarattığın her sofrada

Hayallerin için attığın her adımda  

Sana, ilham verir sana!’’ 

 

SANA İLHAM YOLCULUĞU BAŞLIYOR! 

1952’den bu yana Türkiye’deki mutfak kültürünün önemli bir parçası olan Sana; ilklerin öncüsü olma geleneği, yenilikçi ve kapsayıcı kimliğiyle, kadınların hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmak amacıyla Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) ile birlikte bir “İlham Yolculuğu”na çıkıyor. 

Bu anlamlı yolculuğun ilk durağı olarak 21 Eylül-24 Eylül’de Gaziantep’i ziyaret ediyor. 

Sana ve proje partnerleri; farklı hayatlara ve hayallere sahip kadınların, Sana’dan aldıkları ilhamla mutfakta başlayan ve hayallerini gerçekleştirmeye doğru giden hikayelerini, “İlham Yolculuğu” ile destekliyor. 

Sana İlham Yolculuğu kapsamında;  

Alışveriş merkezlerinde gerçekleşecek İlham Buluşmaları,  

MÜSEM tarafından verilecek eğitimler ve sonrasında katılım belgelerinin takdim edileceği İlham Akademisi ve kadın girişimcilere sağlanacak Sana İlham Noktası Hibesi ile bu yıl Türkiye’nin farklı bölgelerindeki 5 ilde yaşayan, 5 bin kadına ulaşmayı hedefliyor. 

Sana İlham Yolculuğu sırasıyla; 21-24 Eylül’de Gaziantep’i, 12-15 Ekim’de Kayseri’yi, 19-22 Ekim’de Samsun’u, 2-5 Kasım’da Hatay Gastronomi Merkezi’ni ve 23-26 Kasım’da İzmir’i ziyaret ediyor. 

Sana İlham Buluşmaları’nda sevilen içerik üreticisi Saadet Algan’ın ve konuklarının katılımıyla ilham dolu, keyifli sohbetler gerçekleştirilecek. 

Sana İlham Akademisi’nde kadınlar MÜSEM tarafından verilecek “Kendini Tanıma ve Kişiler Arası İletişim”, “Dijital Okuryazarlık” ve “Kendi Markanı Yaratmak” eğitimlerine katılarak kendi hayallerini nasıl gerçekleştirebileceklerini keşfedecek. 

Sana İlham Yolculuğu, girişimci kadınların gıda alanında faaliyet gösteren işletmelerini bir adım öteye taşımaları için destek sağlıyor. 

Verilen eğitimlerin ardından, ziyaret edilen 5 ilden gıda alanında faaliyet gösteren işletmeye sahip 5 kadın girişimci, işletmelerini bir adım öteye taşımaları için yapılan başvurular arasından jüri tarafından seçilerek Sana İlham Noktası Hibesi ile desteklenecek ve işletmeleri birer “Sana İlham Noktası” haline getirilecek. Sana, KAGİDER ve MÜSEM jüri üyelerinin yanı sıra Big Chefs Kurucusu girişimci Gamze Cizreli ve gazeteci Çiğdem Yılmaz gibi değerli isimler yer alıyor. İşletmelere verilecek hibenin ise toplam 500 bin TL olması planlanıyor. 

Detaylar ve Katılım Koşulları için www.sana.com.tr web sayfasını ve @sana_turkiye Instagram sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —