Şair Meltem Güdemezoğlu’nun yeni kitabı ‘‘DİLSİZ YARA’’ çok yakında sizlerle...

Şair Meltem Güdemezoğlu’nun yeni kitabı ‘‘DİLSİZ YARA’’ çok yakında sizlerle...

Şair Meltem Güdemezoğlu'nun yeni kitabı ‘’ Dilsiz Yara’’ çok yakında tüm seçkin kitap mağazaların raflarında yer alacak.

 

Şair Meltem Güdemezoğlu'nun yeni  kitabı ‘’ Dilsiz Yara’’ile okurlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güdemezoğlu ’’ Tüm süreçte heyecanımı paylaşan ve bana destek olan İZ BIRAKAN KALEMLER Yayınevine ve bu yolculukta beni yalnız bırakmayan tüm dostlara sevgilerle…”

 

 

Meltem Güdemezoğlu kimdir? 

10 Haziran 1988 yılında Gaziantep’te dünyaya geldi Serebral Palsili. Engeli hayatında hiç ama hiç engel olmadı, hayatının parçası olarak kabul etti. Mersin Çağ Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret bölümünden mezun oldu. Ekpss sınavında Türkiye 30. ncusu Gaziantep il birinciliği ile Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Eczane memuru olarak görev yapmaktadır. Şairliğe pandemi döneminde imza attı. Türkiye’nin  ve Gaziantep ‘in sevilen, sayılan en gözde şairi ve yazarı olarak güçlü kalemiyle Sağlık Dünyası dergisi/gazetesinde, Haberton ve bazı e- gazetelerde köşe yazarlığı ve röportaj yazarlığı yapıyor. Ayrıca Başkent Üniversitesi’nden NLP Teknikleri /Yaşam Koçluğu eğitimini aldı.  Koçluk danışmanlığı yaparak pozitif enerjisiyle hedeflerine, hayallerine ulaşmaları için empati kurarak, yeni adımlar atmalarını sağlayarak ve modern çalışmalar yaparak yardımcı oluyor.
Eserleri bazı edebiyat-sanat kitaplarında ve dergilerinde yayınlanmaktadır. Sanat toplum içindir.  Hayat acısıyla tatlısıyla kahve gibidir. Dünyayı sanat, sevgi, iyilik ve hiç sönmeyen umut ışığı kurtaracaktır.

“Her şiir bir nefestir…”

Ayrıca emeği geçen ve desteğini hiç esirgemeyen İZ BIRAKAN KALEMLER Yayınevi ve tüm ekibine gönülden teşekkürlerimi sunarım.

 

 

DİLSİZ YARA

Çaresizlik nedir bilir misin?
Hissettiklerim kifayetsiz
Öyle bir anda hissetmemek mümkün değildi
Çaresizliğimi duymayan
Dilsiz yaramsın