Sağlıkta güven, en sağlam liman Bossan Hospital

Sağlıkta güven, en sağlam liman Bossan Hospital

Kudret Yıldırım, ''Sağlıkta ve ruhta şifa bulmak için önce insan sağlığı diye Bossan Hospital ailesine katılmaktan dolayı son derece huzurluyum''

Sanko Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde kazandıklarım ve kazandırdıklarım,25 yıllık iş tecrübem ile çalışma ve hizmet anlayışı içerisinde her zaman daha iyi olmayı ilke edinen şahsım Kudret Yıldırım, çalışma hayatıma "sağlıkta güven önceliğimizdir" prensibiyle çalışan Bossan Hospital'da Check up sorumlusu olarak devam edeceğim. Sağlık işi merhamet işidir, merhametimiz yoksa bu yola girmemeliyiz. Sevgi ile ekilen her tohumun kuru toprağı yeşerttiği gibi, bizler bahçıvan olmayı bilirsek geldiğimiz yeri yeşerttiğimiz gibi gittiğimiz yeride cennete çeviririz.Verdiğimiz hizmet en kutsal hizmetlerden birisi olmakla birlikte,bize başvuran her bireyi kendi canımızdan,kanımızdan biri olarak görüp bu doğrultuda hizmet vermeyi kendime ilke edindim diyen  Kudret Yıldırım, sağlıkta ve ruhta şifa bulmak için önce insan sağlığı diye  Bossan Hospital ailesine katılmaktan dolayı son derece huzurluyum ifadelerini kullandı.

 

 

Özel Bossan Hospital, Gaziantep’in halıcılık sektöründe uzun yıllardır sanayici olarak faaliyet gösteren Bossan Halı’nın Gaziantep’e kazandırdığı ve bölgenin en büyük özel hastanelerinden biri olma özelliğine sahiptir. Halit, Mehmet, Mustafa ve Şevki Bostan’ın ortaklığında kurulan hastane Gaziantep’de Gazikent bölgesinde toplam 42.000 m2’si hastane binası 20.000 m2’si de sosyal tesis olmak üzere toplam 62.000 m2 kapalı alana sahip ve toplam 500 yatak kapasiteli olarak planlanmış bir özel hastanedir. Hastane mimari yapılanması ve hizmet üretim kapasitesi olarak Güneydoğu Anadolu’nun en büyük özel hastanesi olma özelliğini taşımaktadır. 

 

Hastanenin mimari planlamasında tüm tıbbi branşların yanı sıra radyoterapi ünitesi, radyocerrahi ünitesi, kemoterapi ünitesi, nükleer tıp ünitesi, tüp bebek ünitesi, koroner anjiyografi ünitesi, koroner ve KVC yoğun bakım.çocuk hemotoloji chep up ayrı birim olarak hizmeti en üst seviyeye taşıdık..