Sağlık teknisyeni, doktor eşini öldürüp intihar etti!
Antalya'nın Alanya ilçesinde sağlık teknisyeni Mustafa B., boşanma aşamasında olduğu doktor eşi Melek B.'yi bıçakla öldürdükten sonra tabancayla intihar etti.
Olay saat 16.00 sıralarında Alanya'da Küçükhasbahçe Mahallesi'ndeki 5 No'lu Damlataş Aile Sağlık Merkezi'nde meydana geldi. Boşanma aşamasındaki Mustafa B. ile Melek B.'nin bugün görülen boşanma davası ertelendi. Öğleden sonra sağlık merkezine gelen Mustafa B., doktor eşi Melek B. ile tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa B., eşini göğsünden bıçakladı. Mustafa B., daha sonra yanındaki tabancayla kendi başına ateş etti.
Sağlık merkezindekilerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, Melek B. ve Mustafa B.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Çiftin cenazeleri, incelemenin ardından hastane morguna götürüldü.
Alanya İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir, olay yerinde yaptığı açıklamada, "Bugün bir sağlık çalışanı hekim arkadaşımızı ailevi bir nedenle işlenmiş cinayetle kaybettik. Sağlık camiamızın başı sağ olsun. Ailevi nedenlerle de olsa her türlü cinayetin son bulmasını istiyoruz, ama maalesef bu tür olaylar tekrar tekrar yaşanıyor. Bugün boşanma duruşmaları olduğu söyleniyor. Duruşma sonrasında bu cinayet işlenmiş" dedi.
Çiftin bir çocukları olduğu öğrenildi. Olayın yaşandığı sağlık merkezinin kapısında yer alan 'Kadına El Kal-Ka-Maz' afişi ise dikkat çekti.(Me di ma ga zin)
-
1
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
2
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
3
Uluşan Profesör oldu
-
4
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
5
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
6
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti
-
7
Silifke Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı
-
8
MAHKEME, İŞİTME CİHAZI FARKININ ÖDENMESİNE HÜKMETTİ
-
9
KAMUOYUNDA FİKSATÖR ÇETESİ OLARAK BİLİNEN ORTOPEDİ DOKTORLARI HAKKINDA YENİ GELİŞME!
-
10
Biyopside 36 Yaşındaki Eczane teknisyeni Hayatını Kaybetti

