Sağlık Memuru Kalbine Yenik Düştü

Halı saha maçından sonra gittiği evinde kalp krizi geçiren 2 çocuk babası Serdar Aydın’a ilk müdahaleyi hemşeri eşi Derya Adın yaptı. Ancak Serdar Aydın, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SAĞLIKÇI VEFATLAR 18.09.2024 14:04:00 0
Sağlık Memuru Kalbine Yenik Düştü

 

Trabzon’da Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Numune Kampüsü’nde sağlık memuru olarak görev yapan Serdar Aydın’dan acı haber geldi. Evli ve 2 çocuk babası 46 yaşındaki Serdar aydın, dün akşam arkadaşlarıyla halı sahada maç yaptı. 

İLK MÜDAHALEYİ HEMŞİRE EŞİ YAPTI
Ardından evine giden Aydın, burada rahatsızlandı. Evinde rahatsızlanan ve kalp krizi geçirdiği anlaşılan Aydın’a ilk müdahale ise Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak çalışan eşi tarafından yapıldı. 

112 ACİL İHBAR HATTINA HABER VERİLDİ
Bu sırada yakınları 112 Acil İhbar Hattına durumu bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri, Serdar Aydın’ı ambulansla Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim v eAraştırma Hastanesine sevk etti. Serdar Aydın, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

GÖREV YAPTIĞI HASTANEDE TÖREN DÜZENLENDİ
Trabzon’da sağlık camiasını yasa boğan haber sonrasında bugün Serdar Aydın için görev yaptığı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsü’nde bir tören düzenlendi. Törene Aydın’ın eşi Derya Aydın, kızı Belinay ve oğlu Hakan Aydın ile yakınları, beraber görev yaptığı arkadaşlarının yanı sıra, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Yavuz Çakıroğlu, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Oğuz Kara Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Rıza Aydın katıldı. 


Anahtar Kelimeler: Sağlık Memuru Kalbine Yenik Düştü