SAĞLIK İDARECİLERİNİN GELENEKSEL İLKBAHAR BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

SAĞLIK İDARECİLERİNİN GELENEKSEL İLKBAHAR BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Akdeniz Sağlık İdarecileri Derneği tarafından 24-26 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenen Sağlık idarecileri geleneksel İlkbahar toplantısı yoğun katılımla Antalya’da gerçekleştirildi.

 

Akdeniz Sağlık İdarecileri Derneği tarafından 24-26 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenen Sağlık idarecileri geleneksel İlkbahar toplantısı yoğun katılımla Antalya’da (Clover Magic Seagate Belek Hotel) gerçekleştirildi. 
Bu süreçte katılımcılarla birlikte 24 Mayıs Cuma günü yapılan mesleki toplantılar, sohbetler ve ertesi gün akşam düzenlenen eğlencelerle her zaman ki gibi güzel anılarla ayrıldık. Ayrıca bu etkinlik içinde ilk defa düzenlediğimiz ve beklentimizin üzerinde katılımla 25 Mayıs Cumartesi saat 14.00’te başlayan Tavla turnuvamızın, elemelerden sonra saat 23.30 da oynanan final müsabakası sonucunda, Turnuva şampiyonu Denizliden katılan Dilayda BOZ’a, ikincisi Ankara’dan katılan Ayşen KÜTAHYALI’ya ve üçüncüsü Çorum’dan katılan Cahit BAYRAK’a derecelerine göre plaketleri sırasıyla Başkanımız Mehmet ARSLAN, Yönetim kurulu üyesi Fatma ÜZÜMCÜ ve turnuva hakemliğini yapan meslektaşımız Mehmet Ali KAHYAOĞLU tarafından takdim edilerek sona erdi.
Sağlık idarecilerinin birlik ve beraberliği gösterildiği bu etkinliğimize katılan tüm meslektaşlarımıza, üyelerimize ve ailelerine çok teşekkür ederiz. 
Etkinliğimize katılan ve ayrıca mazeretleri dolayısıyla katılamayan meslektaşlarımız ve üyelerimizle daha sonraki etkinliklerimizde buluşmak dileğiyle, sevgi ve saygılarımızı sunarız.      
ASİD Yönetim Kurulu