SAĞLIK BAKANI PROF. DR. KEMAL MEMİŞOĞLU’NUN KATILIMIYLA TRANSPLANTASYON'24 KONGRESİ GAZİANTEP'TE BAŞLIYOR

SAĞLIK BAKANI PROF. DR. KEMAL MEMİŞOĞLU’NUN KATILIMIYLA TRANSPLANTASYON

Transplantasyon'24 Kongresi, 17-20 Ekim tarihleri arasında Shimall Otel'de gerçekleştirilecek.

 

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Organ Nakli Merkezi ve Türkiye Organ Nakli Kuruluşları Koordinasyon Derneği (TONKKD) işbirliğiyle düzenlenen Transplantasyon'24 Kongresi, 17-20 Ekim tarihleri arasında Shimall Otel'de gerçekleştirilecek. Kongre, organ nakli alanındaki en güncel gelişmeleri ve deneyimleri paylaşmayı hedefliyor.

Kongrenin açılışı 17 Ekim 2024 Perşembe günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek. Açılışta T.C. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun yanı sıra Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TONKKD Dernek Başkanı Prof. Dr. C. Uluğ Eldegez ve Yerel Organizasyon Komitesi Başkanı Prof. Dr. Sacid Çoban tarafından katılımcılara hitap edilecek.

Bilimsel oturumlar ve panellerle zenginleştirilecek olan etkinlik organ nakli ve transplantasyon alanındaki bilim adamlarını bir araya getirecek.

Tüm sağlık profesyonellerine açık olan Transplantasyon'24 Kongresi ile ilgili detaylı bilgi almak için https://tx2024.org/tr/PROGRAM.html adresine ulaşabilirsiniz.

TX 2024 BİLİMSEL PROGRAMINI İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ