Sağlık-Sen ikram evi, Hatay ve İskenderun'da hizmete başladı
Sağlık-Sen, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesi ile İskenderun Devlet Hastanesi bahçesine sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına yönelik Sağlık-Sen İkram Evi’ni hizmete açtı.
Sağlık-Sen, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımı yaşayan Hatay ve İskenderun’da, “Sağlık-Sen İkram Evi” açtı. Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesi ile İskenderun Devlet Hastanesi bahçesinde açılan ikram evinde, Türkiye genelindeki Sağlık-Sen teşkilatları dönüşümlü olarak hizmet verecek.
Kahramanmaraş’ta da ikram evi açılacak
Çalışanların dinlenebileceği, kahve veya çay molası verebileceği, aynı zamanda atıştırmalıkların da yer alacağı ikram evi, Kahramanmaraş’ta da kısa sürede faaliyete geçecek.

İskenderun’da faaliyete geçen ikram evinde, Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Genel Sekreter Durali Baki ile Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk, İdris Baykan ve Mustafa Irgatoğlu bölgede fedakarlıkla hizmet veren sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına ikramlarda bulunarak, onlarla sohbet etti.
Genel Merkez Yönetimine Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Hatay Şube Başkanı Mustafa Tekgüzel, Mersin Şube Başkanı Hasan Özer, Mersin Üniversite Şube Başkanı Sami Yener ve Osmaniye Şube Başkanı Muhittin Çenet de eşlik etti.
-
1
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
2
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
3
Uluşan Profesör oldu
-
4
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
5
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
6
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti
-
7
Silifke Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı
-
8
MAHKEME, İŞİTME CİHAZI FARKININ ÖDENMESİNE HÜKMETTİ
-
9
KAMUOYUNDA FİKSATÖR ÇETESİ OLARAK BİLİNEN ORTOPEDİ DOKTORLARI HAKKINDA YENİ GELİŞME!
-
10
Biyopside 36 Yaşındaki Eczane teknisyeni Hayatını Kaybetti

