Sağlık ocağında silahlı saldırıya uğrayan hemşire hayatını kaybetti
Kartal'da aile sağlığı merkezine gelen Rahmi Uygun, hemşire Ömür Erez'i başından silahla vurarak öldürdü. Saldırganın daha önce hemşireyi rahatsız ettiği tespit edildi. Polisin kaçan saldırganı yakalamak için çalışması sürüyor.
Olay saat 14.00 sıralarında Kartal 10 Numaralı Aile Sağlığı Merkezi’nde meydana geldi. Silahı ile içeriye giren Rahmi Uygun (39), Ömür Erez ile tartıştıktan başına ateş ateş etti. Ömür Erez ağır yaralanırken 20 suç kaydı bulunduğu belirtilen Rahmi Uygun kaçarak uzaklaştı. Hemşireye ilk müdahale sağlık merkezinde yapıldı. Hemşire Ömür Erez daha sonra ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Erez hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis, emniyet şeridi çekerek inceleme yaptı. İl dışından geldiği belirtilen saldırganın daha önce hemşireyi rahatsız ettiği tespit edildi. Polisin kaçan saldırganı yakalamak için çalışması sürüyor.
BİRLİK SAĞLIK SEN GENEL BAŞKANI AHMET DOĞRUYOL
İstanbul da bir hemşiremiz katledildi. Üzgünüz öfkeliyiz sabrımız kalmadı. Yıllardır sağlıkta şiddeti önleyin diye haykırıyoruz. Sağlık çalışanlarının feryadına gözler kör kulaklar sağır. Sağlık Çalışanları da bu ülkenin vatandaşları. Daha iki gün önce hamile bir hemşire kardeşimiz 4 haydut tarafından darp ediliyor ve saldırganlar serbest bırakılıyor tekrar tutuklanıyor. Sağlık çalışanlarının da görevi başındaki memur olduğu unutuluyor. Sağlıkta şiddet kınamakla üzülmekle çözülmez. Bıçak kemiğe dayanmıştır. Lütfen yaşanan şiddete seyirci olmayınız gerekli tedbirleri alınız.
-
1
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
2
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
3
Uluşan Profesör oldu
-
4
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
5
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
6
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti
-
7
Silifke Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı
-
8
MAHKEME, İŞİTME CİHAZI FARKININ ÖDENMESİNE HÜKMETTİ
-
9
KAMUOYUNDA FİKSATÖR ÇETESİ OLARAK BİLİNEN ORTOPEDİ DOKTORLARI HAKKINDA YENİ GELİŞME!
-
10
Biyopside 36 Yaşındaki Eczane teknisyeni Hayatını Kaybetti

