Özel Hatem Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı
14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Özel Hatem Hastanesi Başhekimi ve yönetimi doktorların tıp bayramını kutlayarak, hediye taktim ettiler.
Özel Hatem Hastanesi BaşhekimiDr.Hüseyin Esen; bölgemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle bu yıl 14 Mart Tıp bayramının çok buruk olduğunu belirtti, çok zor günler geçirdik, geçiriyoruz. Allah’tan bir daha bu tür acı günleri yaşatmaması diliyorum , ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz, yaralılara acil şifalar diliyoruz dedi.
Deprem anında hayatını hiçe sayarak hastalarına koşan ve onları tahliye eden Doktorlar ve hastane çalışanları büyük takdir görmüştü.

Anahtar Kelimeler:
Hatem
Hastanesi’
Bayramı
Kutlandı
HABERLER
-
1
İlber Ortaylı Hayatını Kaybetti
-
2
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Neşterli Kavga
-
3
GAÜN’DE ÇOCUKLAR İÇİN İFTAR
-
4
Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Türk Milletine büyük saygısızlık
-
5
SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ GENEL MÜDÜRÜ DR. KİLECİ: “14 MART TIP BAYRAMI, MESLEĞE ADANMIŞLIK VE İNSAN HAYATINA VERİLEN DEĞERİN SİMGESİDİR”
-
6
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARI, BÜYÜK BİR SORUMLULUK BİLİNCİYLE GÖREV YAPMAKTADIR”
-
7
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BİLGİ, SABIR VE ÖZVERİYLE İNSAN HAYATINA DOKUNAN HEKİMLERİMİZ, TOPLUMUN EN DEĞERLİ NEFERLERİDİR”
-
8
SANKO ÜNİVERSİTESİNDE “MEHMET AKİF’İ YENİDEN ANLAMAK” BAŞLIKLI KONFERANS DÜZENLENDİ
-
9
Doktor ile hasta arasında yaşanan tartışma kamerada...
-
10
Füze havada imha edildi

