Özel hastane denetiminde rüşvet! SGK eski il müdürü ve 2 müfettiş tutuklandı!
Antalya'da özel hastanelerin denetimleri sırasında tespit edilen eksikliklerin görmezden gelinmesi karşılığında rüşvet aldıkları öne sürülen eski SGK İl Müdürü S.E. ve 2 müfettişin tutuklandığı olaya ilgili görüntüler ortaya çıktı
Antalya'da özel hastanelerin denetimleri sırasında tespit edilen eksikliklerin görmezden gelinmesi karşılığında rüşvet aldıkları öne sürülen eski SGK İl Müdürü S.E. ve 2 müfettişin tutuklandığı olaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı.
Antalya Emniyet Müdürlüğünce paylaşılan görüntülerde, polis ekiplerinin eski SGK İl Müdürü S.E. ve müfettişler M.A.B. ve E.Ö'nün gözaltına alındığı anlar yer alıyor.
Görüntülerde, şüphelilere ait bir poşet içerisinde avroların bulunması dikkati çekiyor.
Olay
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına başvuran özel bir hastanenin sahibi H.U, kentteki 2 özel hastanesine denetime gelen müfettişler E.Ö. ve M.A.B'nin tespit ettikleri eksiklikler için 40-50 milyon civarında ceza keseceklerini beyan ettiklerini ileri sürmüştü. Bunun üzerine eski SGK İl Müdürü S.E'nin devreye girdiğini iddia eden H.U, kendisinden 120 bin avro rüşvet talep edildiğini öne sürerek, eski il müdürü ile müfettişler E.Ö. ve M.A.B'den şikayetçi olmuştu.
Düzenlenen operasyonla 90 bin avro ile suçüstü yakalanan zanlılar S.E, E.Ö, M.A.B çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı.(A A)
-
1
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
2
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
3
Uluşan Profesör oldu
-
4
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
5
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
6
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti
-
7
Silifke Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı
-
8
MAHKEME, İŞİTME CİHAZI FARKININ ÖDENMESİNE HÜKMETTİ
-
9
KAMUOYUNDA FİKSATÖR ÇETESİ OLARAK BİLİNEN ORTOPEDİ DOKTORLARI HAKKINDA YENİ GELİŞME!
-
10
Biyopside 36 Yaşındaki Eczane teknisyeni Hayatını Kaybetti


