Özel Değişim Çocuk Evi’nden Ağız ve Diş Sağlığı Taraması
Özel Değişim Çocuk Evi miniklerine Ağız ve Diş sağlığı taraması yapıldı...
Özel Değişim Çocuk Evi, 18-24 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftasında, okul öncesi eğitim alan 2-6 yaş grubu miniklerine yönelik Ağız ve Diş sağlığı taraması Dt. Buket Çikolar tarafindan yapıldı. Bu etkinlik kapsamında sağlıklı beslenme şekilleri, ağız ve diş temizliği hakkında bilgilendirilen çocukların genel muayeneleri ve mesleki tanıtımı yapıldı.
Değişim kreşin minikleri daha sonra Dental Art Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini gezerek çürükteki erken dönem sinyalleri olan sıcak-soğuk hassasiyeti ve hafif ağrıyı zamanında ailelerine haber vermeleri gerektiğini öğrendiler. Ayrıca miniklere diş sağlığıyla ilgili eğitici kitaplar hediye edilerek minikler mutlu edildi.
HABERLER
-
1
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
2
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
3
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
4
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”
-
5
GAÜN Hastanesi’nde Bayramlaşma Töreni
-
6
Ambulans kazasında 1 sağlık çalışanı hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
-
7
RAMAZAN BAYRAMI’NDA ÇOCUKLARIN BESLENMESİNE DİKKAT
-
8
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Çanakkale Deniz Zaferi ve İstiklal Marşı Ruhu Anlatıldı
-
9
Adana’da Yoğun Bakıma Alınan Dr. Şule Gül Aydın Taburcu Oldu
-
10
Fatma Şahin’den Tabip Odasına Ziyaret

