Tarih: 03.02.2023 09:43

ÖZEL BOSSAN HOSPİTAL 2. YAŞINI KUTLADI

Facebook Twitter Linked-in

 

Özel Bossan Hospital’da gerçekleşen 2. Yaş kutlama törenine; Özel Bossan Hospital Fahri Yönetim Kurulu Başkanı Çetin BOSTAN, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BOSTAN, Genel Müdür Kenan KAHRAMAN, Başhekim Uzm. Dr. Serdar SÖNMEZIŞIK ve çok sayıda hekim ile hastane personeli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Fahri Yönetim Kurulu Başkanı Çetin BOSTAN; “Yıllar yılı içimizde galip gelen hasretin kavuşmasının 2. Yılı oldu. Allah, bu mutlu günümüzde bizleri mutlu etsin, bizleri daima payidar etsin. Doktorlarımıza, hemşerilerimize herkese Allah güç versin ve bilgilerini artırsın. Bugüne kadar üstün başarılarla geldik ve bugünden sonra da üstüne katarak birlikte çalışacağız. Böyle başarılar el birliği ile olur, bunun için herkese teşekkür eder saygı ve sevgiyle herkesi selamlarım. ” dedi.

Törende konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BOSTAN ise; “Bugün 2 yaşındayız, 2. Yılımızı doldurduk artık 3. Yılımıza giriyoruz. Biz, hastanenin kurulduğu günden bu yana, bizimle birlikte olan ve bizimle çalışan bütün hekimlerimize, hemşirelerimize, personellerimize, herkese teşekkür ediyorum. Yeni yaşımızı kutluyoruz, halkımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. ” dedi.

Törende açılış konuşmasının ardından Özel Bossan Hospital hekimlerine özverili çalışmalarından ve başarılarından dolayı çiçekler ve ödüller takdim edildi. Akabinde, Özel Bossan Hospital’ın açıldığı günden bu yana çalışan hekimlere ve çalışanlara Onur Belgesi verildi. Sonrasında, Özel Bossan Hospital’ın 2. Yaş pastası kesildi ve törene katılan misafirler ile büyük bir coşkuyla kutlandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —