Op. Dr. Selçuk Arslan Defa Life Hastanesi'nde...

Op. Dr. Selçuk Arslan Defa Life Hastanesi

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr Selçuk Arslan, Defa Life Hastanesi’nde hasta kabulüne başlamıştır.

 

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Dr. Arslan, Genel Cerrahi ihtisasını Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. 

 

 Konvansiyonel genel cerrahi ameliyatlarına ilaveten organ nakli özel ilgi alanıdır.

 

Kadavradan organ çıkarımı yetisine sahiptir. 200 ün üzerinde karaciğer ve böbrek harvesting i yaparak kadeverik ve canlıdan karaciğer - böbrek nakli organizasyonlarına ciddi katkıları olmuştur .

 

Mide, barsaklar ve karaciğer kanserlerinin laporoskopik ( kapalı ) ameliyatları üzerine yoğunlaşmış cerrahi deneyimi mevcuttur. 

 

İleri evre kanserlerin yavaşlatılması, yaşam süresinin uzatılması ve yaşam kalitesinin arttırılmasında önemli bir yeri olan Sıcak Kemoterapi uygulamasını gerçekleştirmektedir .

 

Meme kanserinin güncel tedavi yöntemleri olan meme koruyucu cerrahi ve sentinel lenf nodu örneklemesini uygulamaktadır .

 

İleri laporoskopik cerrahi konusunda tecrübe sahibidir. Kasık fıtığı, göbek ve karın duvarı fıtıkları ile Mide fıtığı ve Reflü ameliyatlarını kapalı ameliyat yöntemi ile başarı ile uygulamaktadır .

 

Op. Dr. Selçuk Arslan özellikle bölgemizde yaygın bir problem olan obezite hastalığının tedavisi ile ilgili; tüp mide ameliyatını yapmakta olup obezitenin ameliyatsız çözüm yöntemlerinden yutulabilir mide balonu uygulamasını bölgede ilk uygulayan, en fazla hasta deneyimine sahip hekimdir.

 



Anahtar Kelimeler: . . Selçuk Arslan Hastanesi'...