Motosikletiyle tır'a çarpan sağlık memuru hayatını kaybetti
Antalya'da kullandığı motosikletle, park halindeki tır'a çarpan sağlık memuru Ramazan Öztürk (58), yaşamını yitirdi.
Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Tarım Mahallesi’nde meydana geldi. Semt polikliniğinde sağlık memuru olan evi ve 2 çocuk babası Ramazan Öztürk, mahalledeki arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra evine dönerken, kullandığı motosikletle park halindeki tır’a arkadan çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı tüm müdahaleye karşın Öztürk, kurtarılamadı.
Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Ramazan Öztürk’ün cenazesi, otopsinin ardından Muratpaşa ilçesi Lara Feddahlar Mezarlığı’nda toprağa verilecek.(medimagazin)
HABERLER
-
1
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
2
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
3
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
4
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”
-
5
GAÜN Hastanesi’nde Bayramlaşma Töreni
-
6
Ambulans kazasında 1 sağlık çalışanı hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
-
7
RAMAZAN BAYRAMI’NDA ÇOCUKLARIN BESLENMESİNE DİKKAT
-
8
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Çanakkale Deniz Zaferi ve İstiklal Marşı Ruhu Anlatıldı
-
9
Adana’da Yoğun Bakıma Alınan Dr. Şule Gül Aydın Taburcu Oldu
-
10
Fatma Şahin’den Tabip Odasına Ziyaret

