Mmt Amerikan Hastanesi’nin Acı Günü

Mmt Amerikan Hastanesi’nin Acı Günü

Uzun yıllar Özel MMT Amerikan Hastanesinde görev yapan Dahiliye Uzmanı Dr. Hüsnü Türköz, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Sevenleri Türköz’ü son yolculuğunda yalnız bırakmazken, Türköz’ün vefatı Özel MMT Amerikan

Uzun yıllar Özel MMT Amerikan Hastanesinde görev yapan Dahiliye Uzmanı  Dr. Hüsnü Türköz, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Sevenleri Türköz’ü son yolculuğunda yalnız bırakmazken, Türköz’ün vefatı Özel MMT Amerikan Hastanesi çalışanlarını yasa boğdu.

 

Yıllardır Özel MMT Amerikan Hastanesi’nde hastalarına şifa dağıtan Dahiliye Uzm. Dr. Hüsnü Türköz (79), geçtiğimiz günlerde yine yıllardır mesai harcadığı Özel MMT Amerikan Hastanesi’nde yaşamını kaybetti. Türköz’ün vefatı Özel MMT Amerikan Hastanesi çalışanlarını yasa boğarken, Hastane bahçesinde yapılan anma ile son yolculuğuna uğurlandı. Sevenlerini derinden üzen Uzm. Dr. Hüsnü Türköz için, Kilis Hacı

 

Cümbüş Camii’nde kılınan cenaze namazına müteakip Kilis Asri Mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Gaziantep MHP Milletvekili Uzm. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Özel MMT Amerikan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Taşdelen, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Taşdelen, Genel Koordinatör ve Başhekim Opr. Dr. Cezmi Ük, Özel MMT Amerikan Hastanesi doktor ve personelleri ile yakınları da katıldı.

 

“ONUN ELİNDE BÜYÜDÜK”

Türköz’ün ani ölümü ile yasa boğulan Özel MMT Amerikan Hastanesi’nde Türköz için anma töreni yapıldı. Anma töreninde konuşan Tabipler Odası Başkanı ve aynı zamanda Özel MMT Amerikan Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Ramazan Sürücü,  Dr. Türköz’ün ölümünün Özel MMT Amerikan Hastanesi’ni ve kendisini derinden üzdüğünü belirtti. Sürücü, ”Hüsnü ağabey hepimizin çok sevdiği bir doktordu. Biz onun elinde büyüdük. Acımız çok büyük. Gaziantep ve MMT Amerikan Hastanesi çok büyük bir değerini kaybetti. Üzüntülüyüm” dedi. Merhum Dr. Hüsnü Türköz, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kilis Asri Mezarlığı’na defnedildi.