Meslekte 30. Yıl
Meslekte 30. yılını kutlayan ortopedi uzmanı Dr. Serhan Kanevetçi’ye Defa Life hastanesi yönetimi olarak çiçek takdim edildi.
Başhekim Dr. Selahattin Vural yaptığı ziyarette “Çok değerli hocamız, abimiz Dr. Serhan bey mesleğine aşık bir insan, gece gündüz her zaman işini sevgiyle yapar, hastalarını ziyaret eder onlarla sohbet eder ve taburcu olana kadar yakından ilgilenir. Hastane içerisinde de çok sevilen sayılan bir isimdir. Çalışma arkadaşları ve ekibi ile gittiği her ortamda sevgiyle karşılanır. Biz de kendisini tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz. Mesleğinde 30. Yılını kutluyoruz “ dedi.
Dr. Serhan Kanavetçi de “ Meslekte 30 yıl boyunca verdiğimiz hizmetlerin karşılığını alıyoruz. Gittiğimiz bir yerde hemen hastalarım bana yaklaşır ve şu tarihte ameliyat etmiştiniz hocam diyerek ilgilenirler. Ben de onları çok seviyorum. Bugün Tabip Odamızdan aldığımız plaketle 30 güzel yılı devirdik, hastane yönetimine ve değerli başhekimimize çok teşekkür ederim , beni çok mutlu ettiniz “ dedi.

-
1
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başhekimlik görevinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
-
2
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
3
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
4
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
5
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
6
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
7
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
8
Uluşan Profesör oldu
-
9
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
10
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!

