Koronavirüse yakalanan hemşire hayatını kaybetti
Bir süre önce korona virüse yakalanan hemşire Serap Yeşil (40), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Sakarya’da corona virüse yakalanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden hemşire Serap Yeşil’in cenazesi, hastanede düzenlenen törenin ardından Düzce’ye gönderildi.
Erenler Toplum Sağlığı Merkezi’nde hemşire olarak görev yapan 40 yaşındaki Serap Yeşil, bir süre önce korona virüse yakalandı. Durumu ağırlaşan hemşire, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yeşil, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden hemşire için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tören düzenlendi. Törene İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, hemşirenin mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.
Yine bir sağlık çalışanıyla evli olan 2 çocuk annesi Yeşil’in cenazesi, mesai arkadaşlarının gözyaşları arasında defnedilmek üzere memleketi Düzce’ye gönderildi.(NTV)
-
1
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
2
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
3
Uluşan Profesör oldu
-
4
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
5
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
6
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti
-
7
Silifke Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı
-
8
MAHKEME, İŞİTME CİHAZI FARKININ ÖDENMESİNE HÜKMETTİ
-
9
KAMUOYUNDA FİKSATÖR ÇETESİ OLARAK BİLİNEN ORTOPEDİ DOKTORLARI HAKKINDA YENİ GELİŞME!
-
10
Biyopside 36 Yaşındaki Eczane teknisyeni Hayatını Kaybetti

