Kişiye Özel Fonksiyonel Ve Estetik Rinoplasti
Yüz, insanların en çok dikkat çeken bölgesidir. Yüzde bulunan şekil bozukluklarının düzeltilmesi estetik ve psikolojik açıdan oldukça önemlidir.
Yüz, insanların en çok dikkat çeken bölgesidir. Yüzde bulunan şekil bozukluklarının düzeltilmesi estetik ve psikolojik açıdan oldukça önemlidir. Tıp alanında modern tekniklerin gelişmesi ve yenilikçi yöntemlerin bulunması ile burun estetiği için yapılan burun ameliyatları, günümüz koşullarında geçmişe oranla çok daha basit operasyonlar şeklinde gerçekleştirilebilir.
Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde rinoplasti olarak adlandırılan burun estetiği uygulamaları, hem estetik beklentilerle uygun açıdan hem de kişiye özel biçimde yapılmaktadır. Burun ile ilgili sorunların ortadan kaldırılması ile kişi hem daha sağlıklı bir şekilde nefes alıp verebilir hem de istediği görünümdeki buruna sahip olabilir.
Burun estetiği hakkında bilgiler veren Medical Park Gaziantep Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Küçük:
Rinoplasti (Burun estetiği) en çok ilgi duyulan ve tercih edilen estetik ameliyattır. Estetik görünümlü bir burun çoğu kişinin arzu ettiği bir durumdur. Burunun estetik olarak güzel görünmesi için; yüz hatları ile uyumlu, belirli orantısal özelliklere sahip ve doğal görünümlü olması gerekir. Rinoplasti ile estetik görünüm oluşturulurken organın fonksiyonel özelliklerinin korunması amacıyla dokudaki anatomik bütünlüğün mümkün olduğunca bozulmaması da önem arz etmektedir. Özellikle rinoplasti, kişisel değerlendirme ve planlamalarla organın fonksiyonel özelliklerinin korunduğu sanatsal bir estetik operasyondur.’’ dedi.
-
1
Mavera kültür merkezinde yangın
-
2
Barış Keseci kardeşimizi kaybettik
-
3
Deprem acısından, ikiz bebek sevincine
-
4
Bayram kana bulandı 3 ölü
-
5
Psikiyatri camiasının acı günü
-
6
Doktor ölümden döndü
-
7
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
8
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
9
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
10
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”

