Kilisli İş Adamları, Hastaneye 10 Adet Yüksek Akışlı Oksijen Cihazı Bağışladı

Kilisli İş Adamları, Hastaneye 10 Adet Yüksek Akışlı Oksijen Cihazı Bağışladı

Hastaların daha rahat nefes almasına yardımcı olacak 10 adet yüksek akışlı oksijen cihazı Kilis Devlet Hastanesine bağışlandı.

Kilisli iş adamları İş Adamı Mehmet Ali Külekçi öncülüğünde Murat Karataş, Dinamik İnşaat, Mahmut Akbal, Bekçioğlu inşaat, Turan Altan, Mehmet Bahadırlı, Yaşar Niziplioğlu Cengiz Haleplioğlu, Abdullah Sertkaya, Tunç Kertmen, Bayram Happani, Kayabaş petrol, Recep Beyazkan, Ahmet Koyuncuoğlu, Volkan Çevik ve Mitat Türkbeyler aldıkları ve yaklaşık 400 bin liraya mal olan Yüksek Akışlı Oksijen cihazını Kilis Devlet Hastanesine bağışladılar.

 

 

Çarşamba günü öğleden sonra Kilis Devlet Hastanesine cihazları teslim eden iş adamları adına açıklama yapan Mehmet Ali Külekçi;

 

“Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin. Malum zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Yüksek akışlı Oksijen cihazı hastalarımızın daha rahat nefes almasına yardımcı olacak bir cihaz. Kilis Devlet Hastanemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Coronavirüs tedavisinde çok önemli olan ve Hastanenin acil ihtiyacı olan 400 bin TL. değerindeki 10 adet Yüksek Akışlı Oksijen cihazı teslim alan Kilis Devlet Hastanesi Başhekim’i Dr. Erkan Kurtaran ise yaptığı açıklamada;

“Bu dönemde acil ihtiyaç duyduğumuz bu cihazlar birçok hastamızın tedavisine yardımcı olacak. Hayırsever hemşerilerimize ve bu bağışa öncülük eden Sayın Mehmet Ali Külekçi’ye çok teşekkür ediyorum “ dedi.(Vizyon Havadis Kilis)