Kayıp doktordan acı haber

Kayıp doktordan acı haber

Antalya'da 4 gün önce yakınlarını ziyarete geldikten sonra kaybolan doktor Deniz Toman, babasının evinin yaklaşık 2 kilometre uzağındaki ormanda çalıların arasında ölü bulundu.

 

İstanbul'da bir süre önce aile hekimliğinden istifa edip Antalya'ya yerleşen doktor Deniz Toman (32), Serik ilçesi Aşağıoba Mahallesi Kargıcak mevkisindeki yakınlarını ziyarete geldi.

Toman'dan, 4 Haziran'da saat 22.00 sıralarında evden ayrıldıktan sonra haber alınamadı. Yakınlarının başvurusu üzerine jandarma ekipleri Toman'ın bulunması için çalışma başlattı.

Deniz Toman'ın kaybolduğu düşünülen noktalarda Serik İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, JAK timi, komando ile kadavra ve iz takip köpekleri eşliğinde arama çalışmaları devam etti.

 

YAKLAŞIK 2 KİLOMETRE UZAKTA BULUNDU

Jandarma, Toman'ın cansız bedenini, babasının evinin yaklaşık 2 kilometre uzağındaki ormanda çalıların arasında buldu. Jandarma ve savcılık olay yerinde inceleme yaptı.

İntihar şüphesini değerlendiren jandarmanın incelemesi sürüyor. Toman'ın cesedi, Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. (D HA)



Anahtar Kelimeler: Kayıp doktordan haber