Karın ağrısıyla gittiği hastaneden cansız bedeni çıktı
Karın ağrısı nedeniyle hastaneye giden 24 yaşındaki kişi, kısa süre içinde hayatını kaybetti. Talihsiz adamın yakınları yaşanan duruma inanamadıklarını söyledi. Müşahede odasında serum takıldıktan kısa süre sonra hayatını kayb
Batman’da tekstil işinde çalışan 24 yaşındaki Ahmet Gürel, önceki gün öğle saatlerinde rahatsızlanınca iş yerinden izin alarak Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti. Karın ağrısı çektiğini belirten talihsiz gence serum yapması istendi. Müşahede odasında serumu takan ve bir sedyeye uzanan Ahmet Gürel’in uzun süre hareketsiz yattığını ve vücudunun morardığını fark eden temizlik görevlisinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen doktorlar gence ilk müdahaleyi yaptı. Yaklaşık yarım saat boyunca kalp masajı yapılan talihsiz genç, kurtarılamadı.
GÖZYAŞLARI İÇİNDE DEFNEDİLDİ
Asri mezarlıkta gözyaşları arasında defnedilen Ahmet Gürel’in babası Sadık Günel, olaya hala inanamadıklarını belirterek, ‘’Çocuğum bu güne kadar bir ağrı kesici bile almış değil. İş yerinde rahatsızlanarak tek başına hastaneye gidiyor. Doktora muayene oluyor ve serum veriyorlar. Üç saat sonra beni aradılar ve kalp masajı yapıldığını belirttiler. 15 dakika sonra ise yeniden arayarak ‘Başınız sağ olsun’ dediler. Savcı otopsi yaptı ve oğlumun iç kanama sonucu öldüğünü belirttiler. Bunun nasıl olduğunu anlamış değiliz’’ dedi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.(mynet)
-
1
12 Yıl Sahte Diplomayla Görev Yapan Sağlık Çalışanı Açığa Alındı
-
2
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde başhekimlik görevinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
-
3
“Dakikalarla Yarışan 112’ye ‘Ceza’ Engeli”
-
4
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Hızlı Müdahale Felci Önledi
-
5
Prof. Dr. Ahmet Uluşan Gaziantep Şehir Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı
-
6
ANADOLU’NUN 624 LEZZETİ BİLİMLE BULUŞTU
-
7
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
8
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
9
Uluşan Profesör oldu
-
10
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası

