Karadenizliler Gaziantep’te Coşacak

Karadenizliler Gaziantep’te Coşacak

Gaziantep Karadenizliler Derneği’nin organize ettiği Karadenizliler Gecesi, 23 Ekim 2022 Pazar günü Gaziantep’te yapılacak. Geceye katılanlar kemençe ve tulum eşliğinde horona ve eğlenceye doyacak.

 

Göreve seçildiği günden itibaren çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Gaziantep Karadenizliler Derneği Başkanı Ali Selçik, dernek merkezini oluşturduktan sonra Karadenizliler Gecesi için de kollarını sıvamıştı.

Geçtiğimiz aylar içinde Karadeniz Bölgesi’ne gelerek bir dizi ziyaret yapan Selçik, Karadenizliler Gecesi’nin 23 Ekim 2022 Pazar günü Gaziantep’te yapacaklarını söyledi. Selçik, “Karadenizliler Gecesi’ni Eşref Saati Restoran&Cafe’de 16.00 ile 20.00 saatleri arasında gerçekleştireceğiz. Gecede yöresel sanatçılarımız Ali Alkurt ve Emre Özdemir’in yanı sıra Rize’den bir tulumcu arkadaşımız da sahne olacak. Ayrıca folklor ekibimiz de gösteri sunacak. Ben öncelikle bizden desteğini esirgemeyen milletvekili ve belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Gecede zaten ayrıca kendilerini onurlandıracağız. Gaziantep’teki bütün Karadenizlileri gecemize davet ediyoruz. Bana bu geceyi yaparken büyük destek veren yönetim kurulumuza ve Trabzon’daki dostlarıma ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.(ts61.net)

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Karadenizliler Gaziantep’ Coşacak