Kapalı Kapılar Ardında Hak aranmaz

Kapalı Kapılar Ardında Hak aranmaz

Öz sağlık iş Gaziantep şube başkan adayı Mehmet Durdu; Sağlık camiamızda kamu işçilerimizin şahsıma verdiği destek artarak devam etmektedir.

 

Mevcut Öz Sağlık İş Gaziantep şubesi yönetiminin usule aykırı seçim yapmaları daha doğrusu seçim yapmış gibi gösterip kendi üyelerinin bile delegesini seçmesine  tahammül gosteremeyip,şube yönetiminin kendine yakın gördüğü kişileri delege olarak kapalı kapılar arkasında seçmesi Gaziantebimizde o günlerde sağlık camiası içinde infial oluşturmuştu. Şahsım ve kadrom bir yıldan fazla süren çalışmalar neticesinde gönüllere girmiş değişimin ikonu olmuş ve gerçek sendikacılığı tekrar hayata geçirmiştik. Günümüzde adeta çıkar, makam ve mevki sendikacılığı anlayışından işçiye odaklanan, onun istek ve taleplerini karşılayan, işverene değil işçiye sahip çıkan bir süreci Gaziantebimize getirmiş Öz Sağlık İş üyelerinin ve dahi diğer işçi sendikaları üyelerinin takdirine mazhar olmuştuk. Seçim sürecini baltalayan işçi hak ve taleplerine kulak tıkayan ,işçiyi görmezden gelen, kaideye almayan mevcut yönetime karşı açtığımız dava ve yönettiğimiz hukuki süreç devam etmektedir.Emsal kararlar la da haklı çıkacağımıza inanıyorum Biz hala sahada aktif çalışmakta görevimizi layıkıyla ifa etmekteyiz. Yüce Türk yargısına olan güvenimiz tamdır, mutlak suretle bu süreç nihayete erecek mağdur edilen işçi sınıfı hakettiği güvenceye inşaallah bizimle kavuşacaktır. Aidat sendikacılığını bitirip faiş gelirin önünü kapatacağız. İşcinin de üstünde mutabık kaldığı bir aidat hepimizin isteği olacaktır,  bunun mücadelesi tüm üye lerimizle bir elden yapacağız inşallah zira işçi kendisinden olmayan kendi yaşam standartlarının üstünde maaş alan ve imkanlara sahip kişilerin sendikacı olduğuna inanmamakta gerek şahsıma gerekse de yönetime seçilebileceğimizi öngördüğümüz kişilere bu durumu anlatmaktadırlar. Bize gösterilen tevecuh ve ilgiden memnun olduğumuzu dile getirmek isterim ve sözümü surda noktalamak isterim ki gelecek işçi arkadaşlarımızın omzunda yükselecektir,emeği ve emekciyi kıymetsizleştiren sendikacılığı bitirmeye geliyor gece gündüz demeden hak ve talepler için mücadele edeceğimizi haykırmak istiyorum.Tüm sağlık ve sosyal hizmetler çalışanlarımıza da ayrıca şükranlarımı sunar çalışma hayatında beraber nice kazanımlar elde etmek dileğiyle saygılarımı sunarım.



Anahtar Kelimeler: Kapalı Kapılar Ardında aranmaz
Osman Kuş
14.08.2023 20:26:54
Mert özü sözü bir çalışkan doğruya doğru,eğriye Eğri demesini biri.Bizleri en iyi şekilde temsil edecek biri. Selamlar saygılar