Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ek bina inşaat çalışmalarına başlandı.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ek bina inşaat çalışmalarına başlandı.

Gaziantep’te geçtiğimiz günlerde halesi yapılan Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 300 Yataklı Ek Binasının inşaatına başlandı. Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki ve AK Parti Gaziantep Mille

Gaziantep’te geçtiğimiz günlerde halesi yapılan Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 300 Yataklı Ek Binasının inşaatına başlandı. Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, ek binanın bölgeye hizmet edeceğini kaydetti.

 

Son yıllarda sağlık alanında yatırımlarla güçlenen Gaziantep, yeni yatırımlar ile önemli bir merkez olma yolunda ilerliyor. Merkezde ve ilçelerde birçok yatırımın inşaatı devam ederken, 300 yataklı Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin ek binasının sözleşmesi imzalandı. Yer teslimi yapılan yeni hastane binasının inşaatına da başlandı. 300 yataklı ek hastane binası ile bölgenin kadın, doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi ihtiyacı karşılanmış olacak.

 

YER TESLİMİ YAPILDI

 

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, hastanenin tamamlanması ile bölgenin kapsamlı bir kadın, doğum ve çocuk hastalıkları hastanesine kavuşacağını belirterek, “Geçtiğimiz günlerde yapım ihalesi yapılan, Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 300 Yataklı Ek Binası inşaatı için yer teslimi yapılmış olup çalışmalara başlanmıştır. Gazi şehrimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

 

 

İNŞAATA BAŞLANDI

 

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi Ahmet Uzer, hastanenin kente hayırlı olması dileğinde bulundu. Milletvekili Uzer, “Sağlık alanında yatırımlara bir yenisini daha ekliyoruz. Yer teslimi yapılan 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemizin ek bina inşaat çalışmalarına başlandı. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

 

300 YATAK BULUNACAK

 

Uzer açıklamasının devamında “Hastanede; 62 adet yoğun bakım ünitesi, 88 poliklinik, 22 doğum salonu, 8 ameliyathane, 24 acil müşahede yatağı olmak üzere toplam 300 yatak bulunacak” dedi. (Aslı Emektar/ gaziantepdogus)