İntiharı Engellerken Canından Oldu

İntiharı Engellerken Canından Oldu

Gaziantep'in Şahinbey İlçesi Akkent mahallesinde Şehit Bünyamin Dinç Sokak üzerinde bulunan Park Teras sitesinde, İddiaya göre eski bir asker olduğu öğrenilen M.Y. isimli bir şahıs, site içersinde tabancayla intihar etmek istedi.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Akkent mahallesindeki soma evlerinin karşısında Danabaş Marketin sahibi Oktay Danabaş'ın marketinin önündeafasına kurşun sıkılarak öldürüldü...Market sahibinin neden vurulduğu henüz belli olmazken katilin yakalandığı bildirildi... Polis olayla ilgili geniş araştırma başlattı...

 

İŞTE DETAYLAR...

 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Akkent mahallesi Şehit Bünyamin Dinç Sokak üzerinde bulunan Park Teras sitesinde meydana geldi. İddiaya göre eski bir asker olduğu söylenen M.Y. isimli bir şahıs site içersinde tabancayla intihar etmek istedi. Kendisine mani olmak ve intihar etmemesi için ikna etmeye çalışan Oktay D. isimli market sahibi açılan ateş sonucu öldü. Olayın duyulmasından sonra olay yerine polis ve acil 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Polis soruşturmayı sürdürürken, çevre güvenliği aldı.(olaymedya)