İNME HASTALARINI FELÇ OLMAKTAN KURTARAN TEDAVİ YÖNTEMLERİ İLE GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİ FARK YARATIYOR

İNME HASTALARINI FELÇ OLMAKTAN KURTARAN TEDAVİ YÖNTEMLERİ İLE GAZİANTEP ŞEHİR HASTANESİ FARK YARATIYOR

Gaziantep Şehir Hastanesi, Girişimsel Radyoloji alanında gerçekleştirdiği yenilikçi ve başarılı tedavilerle dikkat çekiyor.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Gaziantep Şehir Hastanesi, Girişimsel Radyoloji alanında gerçekleştirdiği yenilikçi ve başarılı tedavilerle dikkat çekiyor. Hastanede Girişimsel Radyologlar tarafından (damar içi) özel cihazlar kullanılarak beyindeki pıhtıları çıkarılmasıyla altı ayda 100’ün üzerinde hasta tedavi edildi. Bu sayede ameliyata gerek kalmadan ya da ameliyatla bile düzeltilemeyecek ani yaşanan inme(felç) ve beyin kanamalarına7/24 müdahale ediliyor.

 

 

Gaziantep Şehir Hastanesinin teknolojik alt yapısı  ve en güncel tıbbi  cihaz parkıyla daha da ön plana çıkan Girişimsel Radyoloji Bölümü, felçlerin önlenmesine yönelik başarılı anjiografik uygulamalar gerçekleştirerek, Gaziantep ve çevre illere çok başarılı bir hizmet sunduğunu ifade eden Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar, "Girişimsel Radyoloji, çok spesifik alanları içeren, özel işlemlerden oluşan, özel alet kullanımı gerektiren, ekip ruhuyla çalışan ve bu ekibin başındaki  yetenekli doktorlarımız ve hocalarımız başta olmak üzere, hemşireler, teknisyenler ve diğer çalışanlardan oluşan güçlü bir ekibin varlığını ifade eder. Girişimsel Radyoloji çok özellikli bir bölümdür. Açıldığımız günden bu yana 100 ün üzerinde inme(felç) hastasına  anjiyografik tedavi uygulandı ve büyük oranda başarıyla sonuçlandı. İlimiz, bölgemiz ve ülkemiz, Girişimsel Radyoloji ekibimizin hizmetinden faydalanabildiği için çok mutluyum. Bu konuda emeklerini esirgemeyen ve özveriyle çalışan tüm ekibe çok teşekkür ederiz" dedi.