İğnenin yan etkilerini söyleyen doktor darbedildi!
Kahramanmaraş'ta hastaneye giden bir kişi, yaptırmak istediği iğnenin yan etkilerini söyleyen doktoru darbedip, odasını dağıttı. Doktorun şikayeti üzerinde şüpheli ve annesi gözaltına alındı.
Olay, cuma günü akşam saatlerinde Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet Binası'nın acil servisinde meydana geldi. İddiaya göre S.K, rahatsızlanarak gittiği hastanede doktor Merve Albayrak'a iğne yaptırmak istediğini söyledi.
Albayrak, iğneyi yapabileceklerini ancak ciddi yan etkileri olduğunu belirterek genç kızı uzman doktora yönlendirdi.
Bu sırada anne M.K. (42), yan etkilerinden dolayı kızının iğneyi yaptırmaktan vazgeçebileceğini söyleyerek, tepki gösterdi.
S.K. de doktor Merve Albayrak’a saldırıp, darbetti. Genç kız daha sonra doktorun odasını dağıtıp, yere yattı, sinir krizi geçirdi.

DOKTOR ŞİKAYETÇİ OLDU
Acil serviste görev yapan diğer doktor, sesleri duyup Albayrak’ın yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri S.K. ve M.K’yi gözaltına alarak karakola götürdü.
Doktor Merve Albayrak ise aldığı darp raporu ile karakola giderek şikayetçi oldu.(NTV)
-
1
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN DOĞUM SÜRECİNE EBE EŞLİĞİ MODELİ!
-
2
26 yaşındaki hemşire pencereden düştü
-
3
Uluşan Profesör oldu
-
4
İl Sağlık Müdür Yardımcısının eşi işe gitmeden bir yıl maaş aldı iddiası
-
5
Medikal firmalar iflasın eşiğinde!
-
6
Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Ilgın Türkçüoğlu istifa etti
-
7
Silifke Devlet Hastanesi’nde Acil Tıp Teknisyenleri Günü Kutlandı
-
8
MAHKEME, İŞİTME CİHAZI FARKININ ÖDENMESİNE HÜKMETTİ
-
9
KAMUOYUNDA FİKSATÖR ÇETESİ OLARAK BİLİNEN ORTOPEDİ DOKTORLARI HAKKINDA YENİ GELİŞME!
-
10
Biyopside 36 Yaşındaki Eczane teknisyeni Hayatını Kaybetti

