HRÜ’DE ORGAN BAĞIŞI SEMİNERİ İLE HAYAT KURTARMAYA DAVET!
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi’nde düzenlenen “Organ Bağışı Bilgilendirme Semineri” kapsamında sağlık çalışanlarına organ bağışı süreçleri ve önemi anlatıldı.
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı ve Organ Nakli Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Faik Tatlı, karaciğer naklinin terminal dönem karaciğer hastaları için tek tedavi seçeneği olduğunu vurguladı.
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi’nde düzenlenen “Organ Bağışı Bilgilendirme Semineri” kapsamında sağlık çalışanlarına organ bağışı süreçleri ve önemi anlatıldı.
ORGAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIYOR
Prof. Dr. Tatlı, beyin ölümü gerçekleşen kişilerin organlarının bağışlanmasının, birçok hasta için yeni bir yaşam şansı anlamına geldiğini belirtti. Organ bağışının artması için ise toplumun bilinçlendirilmesinin hayati öneme sahip olduğunu söyledi.
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÖNELİK EĞİTİM
Harran Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Atalay Şahin’in de katılım gösterdiği seminerde, organ nakli süreçleri, yasal düzenlemeler, etik ilkeler ve bağış şartları ele alındı.
TOPLUMSAL DUYARLILIĞIN ARTIRILMASI HEDEFLENİYOR
Öte yandan Harran Üniversitesi Hastanesi, toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla bu tür bilinçlendirme seminerlerini sürdürüleceğini duyurdu.
-
1
Mavera kültür merkezinde yangın
-
2
Barış Keseci kardeşimizi kaybettik
-
3
Deprem acısından, ikiz bebek sevincine
-
4
Bayram kana bulandı 3 ölü
-
5
Psikiyatri camiasının acı günü
-
6
Doktor ölümden döndü
-
7
Dr İpek Köroğlu şifa ile taburcu oldu
-
8
Defa Life Hospital’da Bayram Kutlaması
-
9
ASİD GENEL BAŞKANI DR. YILDIRIM: “BAYRAMI SEVGİ, HUZUR VE ANLAYIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAYA TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN İHTİYACI VAR”
-
10
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR”

